Human resources

Bekijk al onze producten en diensten m.b.t. Human resources

Human resources

Ontdek onze content over werktijdsbeheer

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Leveranciers
  • Vragen / antwoorden

Gérez le temps de travail de votre personnel permet de simplifier le travail des ressources humaines et de mettre vos collaborateurs en confiance. En associant une pointeuse à un logiciel de planification des tâches, vous assurez un meilleur rendement dans votre entreprise.

Vergelijk aanbiedingen voor werktijdsbeheer

Ontdek onze content over maaltijdcheques

Koopgids :1
  • Koopgids
  • Leveranciers
  • Vragen / antwoorden

La mise en place de titres de restauration dans votre entreprise vous permet de satisfaire vos salariés en augmentant leur pouvoir d'achat tout en vous évitant d'augmenter vos charges. Facile et rapide à mettre en place, il vous suffit d'avoir un seul salarié pour en bénéficier.

Vergelijk aanbiedingen voor maaltijdcheques

Een degelijk humanresourcesmanagement of personeelsbeheer is van cruciaal belang voor elke onderneming.
Zo is het de taak van de HR-afdeling om bekwame werknemers aan te trekken die in staat zijn om te beantwoorden aan de behoeften van het bedrijf. Maar hun verantwoordelijkheden zijn veel uitgebreider en maken inherent deel uit van de bedrijfsstrategie.
Eens de juiste medewerkers aangeworven zijn, is het zaak om ze te betrekken bij de bedrijfsvoering, te blijven motiveren en te doen evolueren. Bij HR-management komt dus meer kijken dan alleen tijdsbeheer, loonadministratie en beheer van vakantiedagen. Er moet als het ware een permanente dialoog gevoed worden tussen werkgever en werknemers.

Een goed personeelsbeleid is dus van groot belang voor de algemene bedrijfsstrategie. Om uw HR-afdeling te helpen bij die opdracht, bestaan er verschillende oplossingen:

  • Prikkloksysteem:

Om de gepresteerde uren bij te houden, is het nuttig een prikklok of badgelezer te installeren. Zo'n systeem registreert en verwerkt alle info automatisch alvorens ze naar de loonadministratie te sturen.

  • Loonadministratie

Om tijd te winnen, kunt u dit aspect uitbesteden. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen voor een specifiek softwarepakket voor loonadministratie of alles uitbesteden aan een externe partner.

  • Incentives

Sociale voordelen kunnen erg rendabel zijn voor bedrijven. Naast de fiscale gunstmaatregelen toont het aanbieden van restaurantcheques, dienstencheques, cadeaucheques, enz. dat u als bedrijf begaan bent met het welbevinden van uw werknemers. Dat maakt u bedrijf aantrekkelijker, waardoor u ook makkelijker talent aan boord houdt.

  • Opleidingsinstellingen

Het is belangrijk uw werknemers de kans te bieden om deel te nemen aan vormingen en opleidingen. Zo kunnen ze hun competenties verruimen en blijven beantwoorden aan nieuwe doelstellingen. Als bedrijf is het onmiskenbaar een troef om over gekwalificeerde en polyvalente medewerkers te beschikken. Of het nu gaat om een IT-opleiding, het aanleren van een vreemde taal, of een EHBO-cursus, dankzij Companeo vindt u makkelijk een dienstverlener bij u in de buurt!

Selecteer het product of de dienst van uw keuze