Ontdek de vaakst gestelde vragen over Beveiliging

Is het mogelijk om mobiele telefoonbewaking te gebruiken voor uw pand?

Ja, het is wel degelijk mogelijk om uw bedrijfsruimtes te monitoren en uw bewakingscamera's aan te sturen via uw smartphone.

Om uw bedrijfsruimtes te beveiligen via uw smartphone, zijn er een paar voorafgaande vereisten. In eerste instantie hebt u:

  • een toestel nodig dat verbonden is met het internet (smartphone, tablet, enz.)
  • een IP-videobewakingssysteem (Internet Protocol). Zo'n systeem bestaat uit minimaal 1 IP-camera met internetverbinding (via bekabeling, wifi of netwerk).
  • Daarnaast moet u ook een app voor videobewaking downloaden op uw smartphone, die u in staat stelt om vanop afstand toegang te krijgen tot de opnames van de camera.

Zodra uw IP-camera geïnstalleerd is en u het IP-adres ervan kent, kunt u hem configureren om via uw netwerk de video-opnames doorgestuurd te krijgen, uiteraard beveiligd met de nodige wachtwoorden.

Via de app kunt u de opnames dan bekijken op uw smartphone.

Als u meer wilt weten over elektronische beveiliging via uw smartphone, aarzel dan niet om onze specifieke gids over dit onderwerp te raadplegen. Via onze website kunt u ook makkelijk en vrijblijvend offertes aanvragen voor videobewakingssystemen!

Ontdek andere vragen over Beveiliging :

: vaak gestelde vragen :

Voor meer info over Beveiliging ga naar Onze koopgids