Lightspeed POS Belgium

Erkend leverancier sinds 2015

Lightspeed POS Belgium Bouwt end-to-end bedrijfsoplossingen die restaurateurs en detailhandelaars kunnen gebruiken om hun bedrijven op te zetten, te beheren en te ontwikkelen. Dankzij de vele opties en functionaliteiten, kunnen de Lightspeed kassasystemen in elk type zaak gebruikt worden. Voor slechts €59 kunt u bij Lightspeed POS van start met een mobiel all-in-one kassasysteem! 

 • Gent

Producten en diensten

In enkele cijfers
 • 1u

  gemiddelde responstijd

Over Lightspeed POS Belgium

Activiteiten van de leverancier

Lightspeed Restaurant is meer dan een kassasysteem; het helpt u elk aspect van uw restaurant te beheren, van plattegrond- en menu-ontwerp tot bestellingen opnemen en betalingen ontvangen.

Klanten en referenties

- “Functionaliteit, Eénvoud, Snelheid, Controle … Rapportering. Perfect !” - Bart Wallaeys, hoteldirecteur van Thermae Palace Hotel, Oostende.

- “Tafel instellingen, menu items en prijzen zijn zo gemakkelijk aanpasbaar met Lightspeed.” - Eric de Wagenaere, Eigenaar van Alice, Gent.

- De jaarlijkse Gentse kerstmarkt is de perfecte gelegenheid voor iedereen om de eindejaarsperiode te vieren met eten, drinken en feestelijke animaties. Lightspeed Restaurant was er in staat om dagelijks meer dan 500 consumenten te bedienen en werkte ook buiten uitstekend.


Labels

Het Lightspeed kassasysteem in België is gecertificeerd voor de black box (FDM). 

24 000 bedrijven met een jaarlijks verkoopcijfer van 10 miljard USD vertrouwen op Lightspeed.
 • Lightspeed Kassasystemen

   

  Lightspeed Restaurant is meer dan een kassasysteem; het helpt u elk aspect van uw restaurant te beheren, van plattegrond- en menu-ontwerp tot bestellingen opnemen en betalingen ontvangen. Bovendien, is het Lightspeed kassasysteem in België gecertificeerd voor de black box (FDM). Voor slechts €79 kunt u bij Lightspeed POS van start met een mobiel all-in-one kassasysteem.


  Neem bestellingen op

  Een visueel, tastbaar menu dat u toelaat om bestellingen ogenblikkelijk van de tafel naar keuken of bar te sturen.

  Beheer uw restaurant

  Log in om uw vloerplan te ontwerpen, uw menu samen te stellen, of bekijk hoe goed uw zaak draait dankzij rapportering op maat.

  Beheer tafels

  Wijs een stoel toe aan elke klant, voeg tafels naadloos samen of verplaats ze, en splits rekeningen met gemak.

   
  Grootse features voor moderne restaurateurs
  Aanvaard betalingen etwork. Gebruik een geïntegreerde kaartswiper of een externe terminal om betalingen te ontvangen aan tafel of aan de toog.
   
  Voer ogenblikkelijk bestellingen in. Neem de bestellingen snel op en zend ze rechtstreeks van de tafel naar keuken en bar vanaf een iPad, iPhone or iPod Touch.
   
  Online vermogen. Offline betrouwbaarheid. Het is cloud-gebaseerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het bewaren van alle data. Maar het werkt ook offline, dankzij de een failsafe router en een lokaal etwork.
  Volg tendensen en cijfers op Lightspeed Restaurant’s ingebouwde rapporteringen geven u de informatie die nodig is om uw succes op te volgen en uw menu aan te passen.
  Ondersteuning van verschillende talen. Elke medewerker van uw team kan Lightspeed Restaurant gebruiken in de taal die ze wensen.
   
  Print bestellingen overal. Installeer printers aan de toog, in de keuken op de bar, of gelijk waar, elk met hun eigen aanpasbare lay-out en taal.