Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Erkende Leveranciers van Verkooppunten

  • Lightspeed POS Belgium

   is Erkend Leverancier sinds 2015

   Lightspeed POS Belgium

   9000 Gent

   • Lightspeed Restaurant

    Lightspeed Restaurant is meer dan een kassasysteem; het helpt u elk aspect van uw restaurant te beheren, van plattegrond- en menu-ontwerp tot bestellingen opnemen en betalingen ontvangen. Bovendien, is het Lightspeed kassasysteem in België gecertificeerd voor de black box (FDM). Voor slechts €59 kunt u bij Lightspeed POS van start met een mobiel all-in-one kassasysteem.

  • CCV Belgium

   is Erkend Leverancier sinds 2013

   CCV Belgium

   8900 Ieper

   Internationaal
   • Betaalterminals CCV

    De CCV Mini kost amper 99 euro. En voor slechts 9,95-/maand krijg je er een heleboel bovenop: 25 transacties (onbeperkt in bedrag!), software updates en telefonische hulp of hulp per mail. Hiermee is de CCV Mini de goedkoopste betaaloplossing die we ooit op de markt hebben gebracht. Geen bluetooth of wifi, maar the real thing. Inpluggen met de audiostekker of met de gratis meegeleverde audiokabel. Altijd verbinding! Bij je klant, op de markt, op een beurs… Met zijn compacte vorm is de CCV Mini overal en gemakkelijk mee te nemen. Ook op het vlak van veiligheid deden we geen enkele toegeving. De volledig gecodeerde kaartlezer zorgt ervoor dat gevoelige data nooit in het toestel komt. Dit neemt jouw aansprakelijkheid als handelaar weg ingeval van fraude

  • BC Matic

   is Erkend Leverancier sinds 2012

   BC Matic

   3511 Hasselt

   Gevestigd in Hasselt.
   • BC Matic: Specialist in kassasystemen met touchscreen

    Bent u op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt kassasysteem voor uw horecazaak of winkel? BC-Matic is de specialist in kassasystemen. Zij ontwikkelen specifieke software en integreren steeds de nieuwste technologieën. Zo bent u er zeker van dat u steeds de meest gebruiksvriendelijke kassa ter beschikking hebt.