Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Meer informatie over Lightspeed POS Belgium
Kassasystemen

Lightspeed Kassasystemen

Klanten gelukkig maken is uw passie. Onze passie is u hierbij te helpen.

 

Lightspeed Restaurant is meer dan een kassasysteem; het helpt u elk aspect van uw restaurant te beheren, van plattegrond- en menu-ontwerp tot bestellingen opnemen en betalingen ontvangen. Bovendien, is het Lightspeed kassasysteem in België gecertificeerd voor de black box (FDM). Voor slechts €79 kunt u bij Lightspeed POS van start met een mobiel all-in-one kassasysteem.


Neem bestellingen op

Een visueel, tastbaar menu dat u toelaat om bestellingen ogenblikkelijk van de tafel naar keuken of bar te sturen.

Beheer uw restaurant

Log in om uw vloerplan te ontwerpen, uw menu samen te stellen, of bekijk hoe goed uw zaak draait dankzij rapportering op maat.

Beheer tafels

Wijs een stoel toe aan elke klant, voeg tafels naadloos samen of verplaats ze, en splits rekeningen met gemak.

 
Grootse features voor moderne restaurateurs
Aanvaard betalingen etwork. Gebruik een geïntegreerde kaartswiper of een externe terminal om betalingen te ontvangen aan tafel of aan de toog.
 
Voer ogenblikkelijk bestellingen in. Neem de bestellingen snel op en zend ze rechtstreeks van de tafel naar keuken en bar vanaf een iPad, iPhone or iPod Touch.
 
Online vermogen. Offline betrouwbaarheid. Het is cloud-gebaseerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het bewaren van alle data. Maar het werkt ook offline, dankzij de een failsafe router en een lokaal etwork.
Volg tendensen en cijfers op Lightspeed Restaurant’s ingebouwde rapporteringen geven u de informatie die nodig is om uw succes op te volgen en uw menu aan te passen.
Ondersteuning van verschillende talen. Elke medewerker van uw team kan Lightspeed Restaurant gebruiken in de taal die ze wensen.
 
Print bestellingen overal. Installeer printers aan de toog, in de keuken op de bar, of gelijk waar, elk met hun eigen aanpasbare lay-out en taal.


Begin met uw offerteaanvraag Verkooppunten