Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Opvallende vendingmachines wereldwijd

Vendingmachines kunnen verschillende producten verkopen. We kennen ze voornamelijk van snacks, gekoelde frisdranken en warme dranken als koffie. Toch verzinnen leveranciers vele, vaak opvallende, variaties op deze bekende machines. Pas kon u al lezen over de automaat die gratis bier uitgaf in Bulgarije. We geven hier een overzichtje van de 10 meest opvallende machines:

 

Vendingmachine

1)      Levende krabben

Deze machine staat in Nanjing, China en verkoopt verse krabben. De krabben worden gekoeld, waardoor ze verdoofd zijn, maar niet dood gaan. Als je er een dode krab uit haalt, zal het bedrijf je er drie levende voor teruggeven.

2)      Kaviaar

Dit exemplaar staat in Los Angeles, Beverly Hills. Mocht je ineens een ontzettende trek krijgen in kaviaar, dan kun je voor het luttele bedrag van 500 dollar een onsje aanschaffen uit de machine in de lokale mall.

3)      Salade

Geen salade meer in huis? In Japan is dit geen probleem. In de €90.000 kostende vendingmachine kunnen tot 60 kroppen sla geteeld worden. Ja u leest het goed, de salade wordt verbouwd ín de vendingmachine!

4)      Pizza

In het land van de pizza, Italië, kunt u niet alleen in restaurants pizza’s eten. U kunt ze ook uit een automaat halen. De machine kneed het deeg, voegt een saus toe en de extra ingrediënten kunnen worden gekozen, uit drie opties. Dit alles voor ongeveer €5,-.

5)      Bananen

Een gezond tussendoortje kunt u in Japan gewoon uit een automaat halen. In Tokyo kunt u bananen, los of een tros, kopen voor ongeveer 1 euro per stuk.

6)      Aardappelpuree

In Singapore kan het nog gekker, u kunt er aardappelpuree uit een vending machine halen. Voor 1 dollar wordt een beker gevuld met warme puree en een kwak jus.

7)      Eieren

In Japan zult u altijd eieren bij de hand hebben. Ze kunnen namelijk uit een automaat gehaald worden, een netje met 10 tot 12 verse eieren kost ongeveer 2 euro. De eieren liggen achter een deurtje, dus geen kans op gebroken eieren!

8)      Stokbrood

De fransman kan niet zonder vers stokbrood. Daar is in de hoofdstad, Parijs, dan ook een vernuftige machine voor ontworden; de stokbrood-auromaat. 7 dagen per week 24 uur per dag kan er een vers brood worden gekocht.  Het brood wordt afgebakken in de machine en kost ongeveer 1 euro.

9)      Rijst

Rijst wordt veelvoudig gegeten in Azië en je kan er dan ook nooit genoeg van in huis hebben. Dat moeten de makers van de rijst-automaat in Japan hebben gedacht. Bij de machine kunnen zakken van 22 pond rijst worden gekocht voor ongeveer 20 euro, afhankelijk van de rijstsoort. Er is een keuze uit 8 verschillende rijstsoorten.

10)   Levende kreeft

In Las Vegas kan alles gekker. Dit bewijst de volgende vending machine: een grijphaak en een bak met water en kreeften. “You catch ‘em, we cook ‘em” is de slogan. Oftewel, vis een kreeft op en laat hem bereiden in het restaurant. Voor 2 dollar kon een poging gedaan worden en als je een kreeft ving werd deze kosteloos bereidt. Het restaurant is inmiddels gesloten.

Begin met uw offerteaanvraag Vending machines