Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Champagnefles uit een automaat tijdens de feestdagen

In Londen is niks te gek. Tijdens de feestdagen en natuurlijk vooral voor de jaarwisseling kunnen de Londenaren een gekoelde fles champagne uit een automaat halen. In de automaat worden flessen van 200 ml van Moët & Chandon aangeboden. Duur is het wel, voor een fles van 200 ml moet 18 pond worden ingeworpen. 

De eerste champagne automaat ter wereld

De automaat is geïnstalleerd in het luxe warenhuis Selfridges in de Britse hoofdstad. De machine bevat 350 flessen van 200 ml. Elke fles is versierd met mini Swarovski kristallen. Ook de automaat mag er wezen. Het uiterlijk is mooi afgestemd op de inhoud: de kast is van mat, koperkleurig metaal en de flessen vallen natuurlijk niet in een opvangbak. Nee, de flessen worden individueel uit het schap gepakt met een gouden robotarm.

De luxe machine accepteert geen muntgeld, klanten moeten vooraf betalen bij de kassa. De eerste champagne automaat ter wereld is met recht een eyecatcher.

 Champagne

Champagne kopen

Wie een flesje wil halen voor de jaarwisseling moet wel meer voor de fles betalen dan in de winkel. Een fles kost 18 pond, omgerekend ongeveer €21,50. Voor een dergelijke fles betaalt u in de winkel rond de €17. 

Begin met uw offerteaanvraag Vending machines