Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Aantal automaten per groep personen

Vraag gesteld door Sven Joosten
Vraag

Beste,

Het aantal koffie/frisdrank/snack-automaten hangt onder andere af van de beschikbare ruimte en de diverse aansluitingen van nutsvoorzieningen, maar evenzeer van het aantal personen dat er gebruik van dient te maken. Bestaat er een soort vuistregel die me kan zeggen hoeveel automaten er in theorie moeten worden voorzien per groep van 10-20-100 personen? Of hoeveel consumpties er beschikbaar moeten zijn (gesteld dat deze dagelijks kunnen worden bijgevuld indien nodig)?

Met vriendelijke groeten

Antwoord van Chris Deridder

Beste Sven,

Hoeveel automaten u nodig heeft hangt inderdaad van verschillende dingen af. Bekijk eerst binnen uw bedrijf wat de behoeften zijn en hoeveel mensen er gebruik van gaan maken. Daarnaast dient u ook zeker uw budget te bekijken, en of u automaten wil kopen of huren. Dit alles kan u dan bespreken met onze vakkundige leveranciers en zo de beste oplossing voor uw bedrijf bekomen.

We raden u daarom aan om een aanvraag te doen op onze website en uw situatie te bespreken met tot 4 leveranciers: https://www.companeo.be/nl_BE/vending-machines/spoed-offerte-aanvraag#0.

Met vriendelijke groeten

Companeo : Vending machines: offertes vergelijken