Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

IpFix wil VoIP op de kaart zetten in België

OP DE MARKT

 

IpFix, opgericht door een twee grote namen in de internetwereld, Edouard de Keyser (Linkline en Freegates) en Frédédric Fonteyne (Belgacom Skynet en MCube), wil VoIP op de kaart zetten in België met Skytel. VoIP is in België nog niet echt ingeburgerd, terwijl dit toch vele voordelen biedt op het gebied van Telecom, aldus IpFix.

 

De voordelen van VoIP

De VoIP-oplossing, Skytel, van IpFix werkt in de cloud en beschikt over minstens evenveel mogelijkheden als een klassieke PABX-centrale. Het gebruik is echter gemakkelijker en het kan een besparing op de telefoonfactuur opleveren van zo’n 80%, volgens de twee oprichters.  VoIP maakt het mogelijk voor kleine bedrijven, die zich geen telefooncentrale kunnen veroorloven, te profiteren van een complete telefoondienst.

 

Met VoIP is het mogelijk om gemakkelijk van de vaste telefoon op kantoor over te schakelen op de mobiele telefoon onderweg. Ook is het onder andere mogelijk om hetzelfde oproepnummer te gebruiken op meerdere toestellen.

 

Op het moment telt IpFix 500 klanten en ze verwachten dat dit aantal snel zal stijgen. Zo hebben ze NafNaf en winkels van Terre-Neuve al weten over te halen. Het basistarief is vastgesteld op €15 per gebruiker per maand. 

Begin met uw offerteaanvraag Telefooncentrales