Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Doorschakelen vaste telefoon naar mobiele telefoon

Wanneer er vaak op locatie wordt gewerkt, bijvoorbeeld in de bouw of door vertegenwoordigers is het lastig om klanten persoonlijk te woord te staan. In deze gevallen kan er een receptionist binnen het bedrijf worden aangenomen om deze taak op zich te nemen. Toch kan deze vaak niet antwoorden op bepaalde urgente zaken. Naast de mogelijkheid van een telefooncentrale, is het laten doorschakelen van de vaste lijn naar een mobiele telefoon ook een goede oplossing. Zo kan er geen telefoontje meer gemist worden!

De mogelijkheden

Er bestaan meerdere mogelijkheden om oproepen van een vaste telefoon door te schakelen naar een mobiele telefoon. Zo kunt de oproepen direct door laten schakelen, zonder dat de vaste telefoon eerst over gaat. Dit is handig wanneer er niemand aanwezig is om de telefoon aan te nemen. Daarnaast  kan de oproep worden doorgeschakeld wanneer de lijn bezet is of na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 20 seconden.

Voordelen

De voordelen zijn duidelijk: klanten kunnen op elk moment van de dag te woord worden gestaan op welke locatie dan ook. Op deze manier wordt een goede relatie met klanten onderhouden. 

Begin met uw offerteaanvraag Telefooncentrales