Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Belgacom: m2m-platform gekoppeld met Option CloudGate

Belgacom lanceert “m2m factory”; een platform waar bedrijven gebruik van kunnen maken om machine-to-machine applicaties te beheren en te bekijken. Daarnaast wordt CloudGate van Option gekoppeld aan het platform, dat fungeert als de gateway waarlangs de m2m-communicatie zal verlopen. 

Machine-to-machine platform

De “m2m factory” van de telecom provider Belgacom bied bedrijven een platform-as-a-service, waarlangs machine-to-machine applicaties kunnen worden beheerd, uitgerold en gebouwd kunnen worden. De leverancier van het nieuwe platform is ILS Technology. Met dit platform heeft Belgacom nu een antowoord op de machine-to-machine platformen van Orange Business Services en Mobistar.

 

Het platform van Belgacom is geschikt voor zo goed als alle machine-to-machine applicaties. Het gaat om een horizontaal platform dat door allerlei sectoren gebruikt kan worden. Het monitoren van goederen of voertuigen is een voorbeeld van m2m-communicatie.

 m2m

CloudGate van option

Met het nieuwe m2m platform gaat Belgacom een samenwerking aan met Option en zijn CloudGate. Dit is een gateway voor m2m communicatie. Het product kan via “accessory cards” worden aangepast op de behoeften van de klant. 

Begin met uw offerteaanvraag Telecom operatoren