Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

31 maart: Mobistar begint met 4G

Mobistarklanten kunnen vanaf 31 maart gebruik maken van het snelle 4G netwerk. Alle klanten, zowel particulieren als bedrijven, die een tariefplan met data bij Mobistar hebben kunnen zonder kosten gebruik gaan maken van het 4G netwerk. 

Mobistar 4G: snelste netwerk

Het 4G netwerk werd al enkele maanden gestest door Mobistar, onder 6500 proefpersonen. Het netwerk van Mobistar, dat 31 maart in gebruik zal worden genomen door klanten, is het snelste aangeboden netwerk. Gemiddeld is het 50% sneller dan de 4G netwerken die de overige providers aanbieden. Proximus stelde zijn 4G netwerk eind januari 2014 open voor het publiek en Base deed dit in februari.

Uit onderzoek blijkt dat Mobistar gemiddeld 47Mbps haalt voor downloadsnelheid. Proximus haalt 30Mbps en Base 22Mbps. De uploadsnelheid bedraagt 20Mbps bij Mobistar, 14Mbps bij proximus en 13Mbps bij Base.

 4G gebruik

Bereik 4G

Het 4G netwerk zal nog niet in heel België gebruikt kunnen worden. In eerste instantie kan het netwerk in 270 steden en gemeenten binnen- en buitenshuis gebruikt worden door 50% van de bevolking. In zo’n 800 steden en gemeenten kan het netwerk enkel buitenshuis gebruikt worden. België telt in totaal 2616 steden en gemeenten. 

Begin met uw offerteaanvraag Telecom operatoren