Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Stellingen handel

U ben op zoek naar metalen rekken voor uw kantoor, voor uw voorraadplaats? U wenst kasten en meubilair aan te kopen die perfect passen bij uw ruimte in alle maten en kleuren, gemakkelijk monteerbaar?

Schappen en stellingen bestaan in vele vormen en formaten. Ze kunnen gebruikt worden om voorraden op te slaan in een magazijn of om producten te presenteren in een winkel of showroom. Voor beide doeleinden bestaan verschillende typen stellingen. Ongeacht ook de beschikbare ruimte of de vorm ervan, u vindt beslist wat u zoekt.                                              

Schappen en Stellingen              

Voor de stockruimte:

Wanneer u de stellingen of schappen wilt gebruiken voor het stockeren van uw voorraad of uw producten heeft u een ruime keuze aan modellen. Elk model is geschikt voor een ander type product of magazijn invulling.

  • Legbordstellingen: voor kleingoed in alle soorten en maten.
  • Grootvakstellingen: voor kleingoed in alle soorten en maten tot verschillende verdiepingen.
  • Paletstelling: grote schappen met pallets om producten op te leggen. Ideaal voor grote magazijnen waar gewerkt wordt met hefttrucks.
  • Draagarmstellingen: voor grootgoed. Stellingen zijn open aan de zijkanten waardoor makkelijk lange of brede voorwerpen kunnen worden opgeslagen.
  • Bandenstelling: de ideale oplossing voor de stockage van (auto)banden.

 

Op het verkooppunt

Heeft u schappen en stellingen nodig in uw winkel of showroom dan dienen deze meer te doen dan alleen opslaan. Deze stellingen zijn in het zicht van de klant en dienen daarom ook esthetisch te zijn.

Gespecialiseerde leveranciers kunnen u de juiste schappen en stellingen aanbieden en zelfs op maat maken wanneer nodig. Of u nu levensmiddelen, kledij, boeken, autoartikelen of elektronica verkoopt; met de juiste schappen kunt u elk product zo aantrekkelijk mogelijk presenteren.

 

Kosten

Wanneer u er over nadenkt om schappen en stellingen aan te schaffen dan dient u er rekening mee te houden dat u deze niet altijd nieuw hoeft te kopen. U kunt bij bepaalde leveranciers ook heel goed tweedehands stellingen aanschaffen. Deze zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe stellingen.

Tweedehands stellingen en schappen kunt u eventueel zelf op maat maken.

Wilt u bijvoorbeeld uw winkel of showroom voorzien vaan maatstellingen dan kunt u deze vaak beter nieuw kopen en direct op maat laten maken door de leverancier. Nieuwe stellingen en schappen zullen uiteraard duurder zijn dan tweedehands exemplaren. De prijzen zullen verschillen naargelang de gevraagde afmetingen, de afwerking en het maatwerk.

 

Een nieuwe zware draagarmstelling van 1x1x2 meter met een laadvermogen van gemiddeld 120 kilo zal bijvoorbeeld gemiddeld €550 kosten.

Begin met uw offerteaanvraag Stellingen handel