Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Schoonmaakbedrijf: hoe maakt u de beste keuze?

Er is veel aanbod op het gebied van schoonmaakbedrijven. Het is vaak dan ook niet gemakkelijk om een keuze te maken. Waar moet u rekening mee houden en wat zijn de belangrijkste criteria? We geven u vijf tips om het juiste schoonmaakbedrijf te kiezen.

Tip 1: locatie

Best zoekt u een schoonmaakbedrijf dat dicht bij het schoon te maken pand, bijvoorbeeld uw kantoorpand, winkel of magazijn, gevestigd is. Doorgaans rekenen schoonmaakbedrijven voorrijkosten, wanneer u de afstand kunt beperken kunt u hier flink op besparen. Daarnaast is het altijd prettig om een fysieke locatie te hebben waar u gemakkelijk terecht kunt met vragen of opmerking.

 

Tip 2: schoonmaaktechnieken

Afhankelijk van de schoonmaakwerkzaamheden die u nodig heeft dient u rekening te houden met de schoonmaaktechnieken die het bedrijf aanbiedt. Dienen enkel de kantoren schoongemaakt te worden? Of heeft u lastigere klussen als desinfecteren van ruimten op de planning staan? Bekijk goed welke technieken het schoonmaakbedrijf beheerst.

 Schoonmaaktechnieken

Tip 3: aantal schoonmakers

Hoeveel (vaste) schoonmakers heeft u nodig? Is de ruimte die schoongemaakt moet worden groot? Gaat het om een periodieke schoonmaakklus of eenmalig? Ga bij het schoonmaakbedrijf na hoeveel schoonmakers u kunt inzetten, dit bespaard tijd en een eventuele teleurstelling.

 

Tip 4: beoordelingen

Gaat u eens op zoek naar beoordeling van anderen over verschillende schoonmaakbedrijf. Op internet zijn beoordelingssites en forums te vinden waar u wat meer inzicht kunt krijgen in het de meningen over verschillende schoonmaakbedrijven. Waren anderen tevreden met de prestaties van het bedrijf of hebben zich problemen voor gedaan? Welk bedrijf werd het beste beoordeeld?

 

Tip 5: kosten

Als laatste speelt natuurlijk ook de prijs van het schoonmaakbedrijf een rol. U doet er goed aan om offertes van verschillende schoonmaakbedrijven te vergelijken. Zo krijgt een goed inzicht in de kosten voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Een offerte op maat kan uw keuze vergemakkelijken. U vraag gemakkelijk gratis offertes aan bij verschillende schoonmaakbedrijven door het volgende formulier in te vullen.

Begin met uw offerteaanvraag Schoonmaakbedrijven