Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Ruitenwassers

Het wassen van de ramen, laat u best uitvoeren door een professionele ramenwasser. Dankzij de nieuwste technieken zullen uw ruiten terug schitteren als nieuw! Voor wat beroep doen op een glazenwasser? Ramen wassen van kantoren, lokalen, bedrijven, ateliers, reinigen van zonnepanelen, het schoon maken van rolluiken of luifels, glaswas van showrooms, vitrines... Zoekt u een ruitenwasser bij u in de buurt? Laat u ruiten en ramen schitteren als nooit tevoren! Zo creëert u een aangename werkomgeving en zorgt u voor een vlekkeloze reputatie.

Een professioneel glazenwasbedrijf inschakelen kan u vele voordelen bieden. Vaak zitten de ramen van een kantoorgebouw op een dusdanige hoogte dat u er zelf niet bij kan. Of de ramen kunnen niet open waardoor het schoonmaken van de buitenkant aanzienlijk wordt bemoeilijkt. Een professioneel glazenwasbedrijf heeft het materieel en de technieken in huis voor dergelijke opdrachten. Daarnaast bieden ze vaak nog extra services.

ramen 

Veiligheid boven alles

De eerste reden waarom u een glazenwasbedrijf zou kunnen inschakelen, is veiligheid. Deze professionals weten precies wat ze doen, en hoe ze het moeten doen. glazenwastechnieken zijn veelvuldig en vaak moeilijk. Een professional beschikt over de veiligste technieken.

 

Ideaal voor kmo’s

Als KMO wilt u uw klanten steeds ontvangen in mooie, propere kantoren die professionaliteit en netheid uitstralen. Propere ramen helpen daar ontegensprekelijk bij.  Zelf heeft u vaak niet de tijd en de technieken in huis om de schoonmaak van de ramen voor uw rekening te nemen. Een professioneel glazenwasbedrijf kunt u echter eenmalig of op contractbasis laten komen. Wanneer u bijvoorbeeld een maandelijks contract afsluit heeft u er geen omkijken meer naar.

 

Een stralend resultaat

Professionele bedrijven beschikken over de juiste middelen. Specifieke reinigingsproducten, de juiste schoonmaakmaterialen, maar ook de juiste technieken die zorgen voor een schitterend resultaat. Dit is de garantie op stralend propere ramen. En dat gebeurt in veel minder tijd dan u eraan zou moeten besteden.

 

Frequentie en kosten

De prijs hangt uiteraard af van het aantal ramen en omlijstingen die moeten worden gewassen en de grootte en hoogteervan. Doorgaans volstaat een maandelijkse wasbeurt, maar dat kan ook vaker als bijvoorbeeld een zijde van een gebouw blootgesteld is aan veel slagregen. U kunt gemakkelijk offertes op maat aanvragen en deze onderling vergelijken.

 

Telescopisch glazenwassen

Tegenwoordig stappen steeds meer professionele glazenwassers van hun ladder en gebruiken ze een nieuwe techniek die uit de VS is komen overwaaien. Namelijk: telescopisch ramenwassen van op de begane grond. Hierbij wordt water gebruikt waaruit alle kalk en zouten zijn verwijderd door zogenaamde omgekeerde osmose. Na het wassen en na voldoende spoelen droogt dit ‘pure water’ geheel streeploos op. Dit water reinigt bovendien zonder detergenten. Hoe kan dit? De vrije positief geladen waterstofionen en vrije negatief geladen hydroxide-ionen in puur water zorgen voor een uitzonderlijk vuiloplossend vermogen.

 

Het volgende kunt u onthouden over telescopisch glazenwassen:

 

  • Het is geschikt voor het reinigen van glas, kozijnen, gevelbeplating enzovoort
  • Het is milieuvriendelijk (want er zijn geen detergenten nodig)
  • Het is veilig voor de ramenwassers
Begin met uw offerteaanvraag Ruitenwassers