Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Twee nieuwe modellen Nespresso

Nespresso breidt zijn gamma uit met twee nieuwe modellen in de U-lijn. Het gaat om de nieuwe UMilk en de UMat. De twee koffiemachines hebben een modern design dat in elk interieur zal passen, zoals we dat van Nespresso gewend zijn. 

Verschillende opties

Beide modellen hebben een touchscreen waar de grootte van de kop koffie kan worden aangegeven. Er kan gekozen worden uit drie verschillende groottes; Ristretto, Espresso en Lungo. Door de verstelbare kophouder kunnen er kleine kopjes of zelfs mokken gebruikt worden. Een inventieve functie: de machines onthouden de meest gebruikte koffiesoort en kopgrootte.

Capuccino

Handig design

De UMilk beschikt over de Aeroccino3: een handig hulpmiddel om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino. Een handige bijkomstigheid is dat de Aeroccino3 en het waterreservoir naast het apparaat kunnen worden geschoven, zodat er minder ruimte wordt ingenomen. De UMat heeft een geheel mat design.

Milieuvriendelijk

De twee modellen zijn snel in gebruik, ze hebben een voorverwarmtijd van slechts 25 seconden. Daarnaast beschikken ze over een druppelstop en is de Umilk gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Beide machines gaan automatisch uit nadat ze 9 minuten ongebruikt blijven. 

 

Begin met uw offerteaanvraag Koffiemachine