Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Espresso voor onderweg

Een goede espresso drinken onderweg? Dat kan met de Handpresso. De Handpresso is een draagbare espressomachine die kan worden opgeladen in de sigarettenaansteker van de auto of met de hand kan worden bediend. U kunt waar u ook bent genieten van een goede tas espresso

Eenvoud en design

De uitvinder van de Handpresso is zelf een groot liefhebber van een goede tas espresso. Hij wilde ook onderweg kunnen genieten van zijn favoriete warme drank. Hij ontwierp samen met zijn designteam de Handpresso. Eenvoud staat centraal bij het product, maar ook aan het design is gedacht. Het product won dan ook niet voor niets al 7 bekende internationale designprijzen. Naast de Handpresso is er nu ook het nieuwste model, de Handpresso Auto, beschikbaar.

 

Espresso in de auto

De Handpresso Auto kan men aansluiten op de 12V sigarettenaansteker in de auto. Het apparaat kan in de bekerhouder van de auto worden geplaatst. Er dient koud water, bijvoorbeeld uit een flesje bronwater, toegevoegd te worden en een koffiepad geplaatst te worden. Een druk op de knop en de espresso wordt bereid. De Handpresso kan een druk van 16 bar behalen, wat resulteert in een espresso met een goede crema.

 Espresso

Handpresso met de hand

Naast de Handpresso auto is ook de voorloper nog steeds verkrijgbaar. De gewone Handpresso is ontworpen om een espresso te maken waar u ook bent. Het is een lichtgewicht product dat met de hand bediend kan worden. De druk wordt bereikt met een ‘fietspomp-systeem’. De druk wordt opgepompt tot 16 bar. Er dient warm water en een koffiepad toegevoegd te worden. Zo kan men een kop espresso zetten, overal, zelfs zonder elektriciteit.

 

Prijzen

De Handpresso is verkrijgbaar vanaf 99.95 euro en de Handpresso Auto vanaf 149.95 euro. Op de website van Handpresso zijn tevens verschillende accessoires verkrijgbaar. 

Begin met uw offerteaanvraag Koffiemachine