Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Postzegels per 1 januari duurder

De voordeeltarieven van postzegels worden per 1 januari 2014 verhoogd in België. Enkelvoudige aankopen blijven de zelfde prijs behouden. Postzegels voor binnenlandse verzendingen zullen bijvoorbeeld stijgen met 3 eurocent. Wat de overige stijgingen zullen zijn leest u hier. 

Genormaliseerde binnenlandse post

Bij de aankoop van minstens 10 postzegels voor genormaliseerde binnenlandse post stijgt de prijs van de postzegel van 0,67 eurocent naar 0,70 eurocent. Het tarief per stuk zal in 2014 echter gelijk blijven, namelijk 0,77 cent.

 

Genormaliseerde internationale post

De prijzen van postzegels voor genormaliseerde internationale post zal nog meer stijgen. Wanneer er minstens 5 zegels worden gekocht zal een postzegel voor landen binnen Europa stijgen van 1,03 naar 1,07 eurocent.  Voor postzegels voor de rest van de wereld zal 1,29 euro betaald moeten worden in plaats van 1,24.

 

Per stuk zullen de internationale postzegels ook stijgen in prijs. Postzegels voor Europa stijgen van 1,13 naar 1,17 euro, voor de rest van de wereld is dit van 1,34 naar 1,39 euro.

Post

Grote volumes

Ook post dat wordt verzonden in grote volumes zal een tarievenstijging ondergaan. Alle binnenlandse post zal in 2014 een tariefverhoging van gemiddeld 2,3 procent ondergaan.

 

Waarom een verhoging?

In eerste instantie wordt de tarievenverhoging doorgevoerd om de inflatie te volgen. Daarnaast wordt de extra winst ook gebruikt om belangrijke moderniseringen in de post- en pakjesorganisatie Bpost  door te voeren.

Met een frankeermachine zult u ook in 2014 nog steeds voordeliger frankeren dan met losse postzegels. 

Begin met uw offerteaanvraag Frankeermachines