Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Postzegel dit jaar 3 cent duurder

Vanaf 1 januari is het voordeeltarief van postzegels voor binnenlandse verzendingen weer omhoog gegaan. Het tarief is met 3 cent gestegen, van 0,67 eurocent naar 0,70 eurocent. Het voordeeltarief is geldig bij de aankoop van minstens 10 postzegels. Per stuk blijven postzegels voor binnenlandse verzendingen even duur, namelijk 0,77 cent per stuk.

Internationale tarieven

Niet alleen de nationale verzendingen ondergaan een tariefstijging, ook de internationale verzendingen moeten er aan geloven. De genormaliseerde internationale verzendingen gaan ook in prijs omhoog. Het tarief stijgt met 5 eurocent van 1,03 euro naar 1,07 euro voor verzendingen binnen Europa. Voor verzendingen naar landen buiten Europa geldt ook een tariefstijging van 5 eurocent, van 1,24 naar 1,29 euro. Ook deze stijgingen gelden voor de aankoop van postzegels met het voordeeltarief, dat wil zeggen bij de aankoop van 5 postzegels of meer.

 

De internationale tarieven van postzegels per stuk stijgen eveneens. Binnen Europa: van 1,13 euro naar 1,17 euro en buiten Europa: van 1,34 naar 1,39 euro.

 Posttarieven

Frankeermachine

Verzendingen met een frankeermachine blijven ook in 2014 goedkoper. Het tarief voor een nationale verzending met een frankeermachine is 0,66 eurocent, dit is dus 4 eurocent goedkoper dan het voordeeltarief van een normale postzegel. 

Begin met uw offerteaanvraag Frankeermachines