Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Meer informatie over Lightspeed POS Belgium

  • Presentatie van Lightspeed POS Belgium

    Lightspeed POS Belgium

    bouwt end-to-end bedrijfsoplossingen die restaurateurs en detailhandelaars kunnen gebruiken om hun bedrijven op te zetten, te beheren en te ontwikkelen. Dankzij de vele opties en functionaliteiten, kunnen de Lightspeed kassasystemen in elk type zaak gebruikt worden. Voor slechts €59 kunt u bij Lightspeed POS van start met een mobiel all-in-one kassasysteem! 

Activiteiten Lightspeed POS Belgium

Lightspeed Restaurant is meer dan een kassasysteem; het helpt u elk aspect van uw restaurant te beheren, van plattegrond- en menu-ontwerp tot bestellingen opnemen en betalingen ontvangen.

Certificeringen

Het Lightspeed kassasysteem in België is gecertificeerd voor de black box (FDM). 

24 000 bedrijven met een jaarlijks verkoopcijfer van 10 miljard USD vertrouwen op Lightspeed.

Klanten & Referenties

- “Functionaliteit, Eénvoud, Snelheid, Controle … Rapportering. Perfect !” - Bart Wallaeys, hoteldirecteur van Thermae Palace Hotel, Oostende.

- “Tafel instellingen, menu items en prijzen zijn zo gemakkelijk aanpasbaar met Lightspeed.” - Eric de Wagenaere, Eigenaar van Alice, Gent.

- De jaarlijkse Gentse kerstmarkt is de perfecte gelegenheid voor iedereen om de eindejaarsperiode te vieren met eten, drinken en feestelijke animaties. Lightspeed Restaurant was er in staat om dagelijks meer dan 500 consumenten te bedienen en werkte ook buiten uitstekend.