Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Companeo Experts

U vindt hier de lijst met redacteurs die geregeld artikelen schrijven voor www.companeo.be.
Wilt u deel uit maken van de redacteurs van Companeo en uw expertise binnen uw vakgebied delen? Neem dan contact met ons op.
Om contact op te nemen met de redactie en de redacteurs van Companeo stuurt u een e-mail naar het volgende adres: service_redaction@companeo.com.

Djoeke Bos

Met een passie voor taal ben ik zowel vertaler als tekstschrijver. Vertalen doe ik vanuit het Frans naar het Nederlands en vice versa. De teksten die ik schrijf zijn geschikt voor meerdere doeleinden; van marketing tot informatief. 

Kim van Dijk

Met ruim 10 jaar ervaring in het schrijven van diverse soorten communicatie waaronder web content, teksten voor webwinkels, persberichten, artikelen voor diverse magazines, correspondentie, commerciële teksten voor diverse doeleinden en vertalingen, is Kim van Dijk een partner waarop u kunt rekenen.

Lindsey Deschacht

Zelfstandig copywriter voor webteksten, reclamefolders, internetacties. Specialisatie in zowel commerciële als informatieve teksten.

Michaela Krijne

Ik ben werkzaam als tekstschrijver en vertaler Engels-Nederlands. Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in marketingteksten, en ik heb dan ookmeerdere wervende teksten geschreven voor websites van bedrijven. Als vertaler heb ik onder meer het boek Durf te Vragen! door Marc A. Pitman vertaald.

Myriam van den Putte

Passie voor taal en het culinaire samen met een brede interesse voor wat er in de wereld gebeurt, resulteerden in gevarieerde werkervaringen: maritieme sector, eigen speelgoedzaak en gastronomisch restaurant, culinaire reportages en de laatste jaren vertalingen en copywriting voor diverse bedrijven.

Nick Woltjer

Al ruim 12 jaar ervaring met het schrijven van teksten en boeken voor verschillende grote en kleinere opdrachtgevers. Daarbij horen webteksten, persberichten, folders en jaarverslagen tot mijn specialiteiten.