Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Windows XP en Windows 2003 verdwijnen

Gebruikt u een computer met het besturingssysteem Windows XP of 2003? Dan moet u beginnen denken aan het aanschaffen van een nieuw besturingssysteem. Vanaf aanstaande 8 april zullen beide verouderde besturingssystemen van Microsoft verdwijnen. 

Verhoogd risico

Vanaf 8 april zal Microsoft de verouderde besturingssystemen niet meer ondersteunen. Dit betekent dat er geen automatische updates meer worden gedaan om de computer te beschermen. Dit zorgt voor een verhoogd risico wanneer men gebruik maat van internet. Voornamelijk bij bankzaken via internet, belastingaangiften of bijvoorbeeld online boekhouding loopt men een verhoogd risico en dit wordt dan ook afgeraden te doen nadat de besturingsystemen niet meer worden ondersteund.

 Besturingsprogramma Windows XP

Wat te doen?

Om problemen te voorkomen kan men een nieuw besturingssysteem bij Microsoft aanschaffen. Dit kan al snel tussen de 100 en 150 euro kosten. Er bestaat wel het risico dat het nieuwere besturingssysteem niet meer kan worden geïnstalleerd op de oude pc. In dit geval kan men beter een nieuwe computer aanschaffen. Men kan ook voor een ander merk, zoals Apple of Linux, kiezen. 

Begin met uw offerteaanvraag Boekhoudprogramma