Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Boekhoudsoftware: bezoek een demosessie

Het bijhouden van de boekhouding is voor veel kleine zelfstandigen en KMO’s een vervelende bezigheid die veel tijd in beslag neemt. Toch is een goede boekhouding cruciaal voor uw onderneming. Het werken met boekhoudsoftware kan u een flinke tijdswinst opleveren en vergemakkelijkt de opgave. Om het goed onder de knie te krijgen bezoekt u een demosessie.

Een nieuw boekhoudprogramma

De keuze voor een (nieuw) boekhoudprogramma is niet gemakkelijk. Veel leveranciers bieden demo’s van hun programma aan op hun website, zodat u een idee krijgt van de functies. Nog beter is het bijwonen van een demosessie. Verschillende leveranciers van (online) boekhoudsoftware bieden demosessie aan om kennis te laten maken met hun programma. Vaak zijn deze demosessies gratis. De bedoeling is het tonen van de functies en doorgaans kunt u direct een voordelig abonnement afsluiten

 Boekhoudprogramma

Inhoud demosessie boekhoudsoftware

Niet alle leveranciers zullen de zelfde inhoud aan hun demosessie geven. Toch kunt u wel rekenen op de volgende onderdelen:

 

  • Een overzicht van de mogelijkheden van de verschillende producten. (Basic software, uitgebreid en pro)
  • Uitleg over verschillende handelingen als: het invoeren van een aankoop, het opmaken van een verkoopfactuur, het opmaken van de balans etc.
  • Uitleg over de samenwerking met een boekhouder of accountant
  • Uitleg btw-aangifte
  • Tips over internetbankieren

 Wilt u boekhoudsoftware aanschaffen? Vraag dan of u een demosessie kunt bijwonen om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

 

Begin met uw offerteaanvraag Boekhoudprogramma