Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Sony: nieuwe draadloze HD beveiligingscamera

Het aantal woninginbraken en bedrijfsinbraken nemen nog steeds ieder jaar toe. De nieuwe beveiligingscamera van Sony, de SNC-CX600W, is zeer geschikt als camerabeveiliging van privéwoningen en bedrijfspanden van KMO’s. Door de kleine vormgeving en de 120 graden kijkhoek zal de camera efficiënt kunnen worden ingezet. 

Functionaliteiten camera

De nieuwe HD beveiligingscamera van Sony is een platte camera met een kijkhoek van 120 graden. De camera is uitgerust met een Passief Infrarood Detector die bewegingen in de te observeren ruimte detecteert. Deze detector zet een aantal stappen in gang:

  1. Wanneer er een beweging wordt gedetecteerd zal er een witte LED verlichting worden ingeschakeld. Hierdoor wordt de indringer duidelijk zichtbaar op de bewakingsbeelden.
  2. Hierna wordt er in het geval van bewegingsdetectie een bericht verzonden naar de gebruiker. Dit kan worden ontvangen op een mobiele telefoon of via een computer. Met het bericht wordt tevens een afbeelding van de indringer verzonden.
  3. Ten slotte wordt er een vooraf ingesproken tekst omgeroepen in de beveiligde omgeving. Hiermee wordt de indringer geïnformeerd dat hij is gedetecteerd en gefilmd en dat er alarm is geslagen.

 Bewakingscamera

Besturing

De HD camera kan worden aangestuurd op afstand, zowel draadloos via WiFi als bedraad. De HD beelden kunnen via een IP netwerk worden gestreamd naar een pc of telefoon. De beelden kunnen worden opgeslagen op een extern netwerk (computer) of op een interne SD kaart. De SD kaart kan tot 2 uur beelden opslaan. 

Begin met uw offerteaanvraag Beveiliging