Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Nieuwe warmtebeeldcamera’s Panasonic

Panasonic breidt zijn gamma uit met nieuwe warmtebeeldcamera’s. Met deze nieuwe modellen kunnen bedrijven, winkels, scholen etc. dag en nacht worden bewaakt. De warmtecamera’s kunnen in volledige duisternis beelden maken van een mogelijke indringer, ook wanneer deze is gecamoufleerd. 

In het donker filmen

De warmtebeeldcamera’s van Panasonic worden gekenmerkt door moderne specificaties en krachtige prestaties. Zo kunnen de beveiligingscamera’s beelden opnemen op de donkerste en moeilijkste locaties, dankzij de ongekoelde siliconen microbolometer. Deze meter beschikt over een spectralegevoeligheid van 8 tot 14 µm. Maar ook in extreem zonlicht of temperaturen functioneren de toetstellen optimaal, dankzij de geïntegreerde afkoelings- en verwarmingseenheid en het zonneschild.

Personen of dieren kunnen worden waargenomen vanaf een afstand van 1,5 meter. Ook kunnen de camera’s worden ingezet om een veiligheidszone in te stellen. De lenzen van de camera zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en zijn uitgerust met een beschermglas van germanium.

 Warmtebeeldcamera

Online beveiligingsbeelden bekijken

De beveiligingsbeelden die worden gemaakt door de warmtebeeldcamera kunnen, volgens de ONVIF-richtlijnen, doorgestuurd worden via streaming naar onder andere iPhone, iPad en Android gestuurde toestellen. Op deze manier kunnen de beveiligde locaties op afstand in de gaten worden gehouden. Bij beweging of signaalverlies kan er een alarm worden ingesteld.

 

Een ander groot voordeel van de toestellen is het gemak van de installatie. De camera’s beschikken slechts over één kabel, voor zowel stroom als verbinding met het netwerk. Gemaakte beelden kunnen worden opgeslagen door middel van Panasonic recorders en software. 

 

Begin met uw offerteaanvraag Beveiliging