Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Nieuwe SIP beveiligingscamera met audiofunctie

De nieuwe Heliview SIP beveiligingscamera, gelanceerd door NVD Beveiligingsgroep en Robin Telecom Development heeft naast videoregistratie en verificatie ook een spraak- en luisterfunctie.

 

Functies

De camera wordt geleverd met een draadloze alarmknop, welke een groot bereik heeft in een woning of bedrijfspand. Wanneer er op de knop wordt gedrukt wordt een alarmmelding doorgegeven aan de NVD alarmcentrale. Met de camera kunnen niet alleen de live videobeelden worden bekeken in de alarmcentrale, maar er kan ook worden geluisterd naar wat er gebeurt. Daarnaast kan er direct met de betrokkenen worden gesproken in de omgeving van de camera.

 

De videobeelden en audio-opnamen worden geregistreerd door middel van de aanvullende dienst van Robin Telecom Development.

 

De nieuwe heliview SIP camera met audio- en spraakfunctie is uitermate geschikt voor bewaking in bijvoorbeeld bankfilialen, bedrijven en overheidsfuncties met loket, winkels, de zorgsector, maar ook woningen kunnen worden beveiligd met deze nieuwe camera. 

Begin met uw offerteaanvraag Beveiliging