Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Nieuw multifunctioneel brandalarm: Panasonic 4402

Panasonic brengt een nieuw multifunctioneel brandalarm op de markt. Het alarm kan tegelijkertijd zowel rook, hitte, als koolmonoxide detecteren. Deze innovatieve oplossing moet er voor zorgen dat valse alarmen worden voorkomen. 

3 in 1 brandalarm Panasonic

De 3 in 1 brandmelder van Panasonic is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Rook wordt gedetecteerd door middel van een infrarood ledlicht en een dubbele fotodiode. De hitte wordt waargenomen door een thermistor en koolmonoxide wordt gedetecteerd door een chemische CO-sensor.

 

De detector is speciaal ontworpen voor moeilijk detecteerbare ruimten, zoals theaters met rookmachines of fabriekshallen met rookontwikkeling of olienevel. De nieuwe detector van Panasonic kan zo worden ingesteld dat het alleen af gaat wanneer een voor ingestelde combinatie van hitte rook en koolmonoxide wordt gemeten. Dit verkleint de kans op valse alarmen.

 Voorbeeld brandmelder

Tijdig onderdelen vervangen

Het brandalarm is uitgerust met een slim systeem dat aangeeft wanneer de onderdelen vervangen dienen te worden. Zo waarschuwt het servicesignaal wanneer de rookdetector vervuild is of wanneer de chemische sensor aan vervanging toe is. De chemische SO-sensor gaat maximaal 5 jaar mee. Zo garandeert de Panasonic 4402 een optimale beveiliging. 

Begin met uw offerteaanvraag Beveiliging