Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

High-definition videoregistratie Siemens

Siemens komt met een nieuw opslagsysteem voor camerabeelden: de Vectis iX serie. De videobeelden kunnen met het IP-gebaseerde systeem in high-definition opgeslagen worden. Het systeem is niet alleen compatibel met de bewakingscamera’s van Siemens, maar ook de bewakingscamera’s van ongeveer 90 andere merken kunnen aangesloten worden. De HD-beelden zullen er voor zorgen dat indringers nog sneller herkend n gepakt kunnen worden!

 Opslag videobewaking

Opslag meerdere camera’s

Het systeem bestaat uit een zelfstandige netwerkrecorder en netwerkvideosoftware. Het nieuwe opslagsysteem is geschikt voor servergebaseerde camerasystemen. Het systeem kan de beelden van maximaal 48 verschillende camera’s tegelijkertijd registreren met een snelheid van 25 frames per seconde. Er kan een resolutie tot 20 megapixels worden ondersteund.

 

Het systeem beschikt over geïntegreerde video-analysefuncties zoals objectherkenning, objectverwijdering en het tellen van persoenen wordt ook ondersteund. Vooral de laatste functie is handig bij het observeren van groot publiek, bijvoorbeeld in winkels, uitgaansgelegenheden etc.

 

Voor welk soort bedrijven?

De Vetis iX serie kan gemakkelijk in gebruik worden genomen in combinatie met allerlei IP-gebaseerde CCTV toepassingen. Dit maakt dat het systeem geschikt is voor kleine installaties in kleine tot middelgrote bedrijven. Maar ook grote bedrijven met uitgebreide surveillancesystemen kunnen god gebruik maken van het videoregistratiesysteem.

 

 

 

Begin met uw offerteaanvraag Beveiliging