Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Aperio L100: Draadloos veiligheidsslot met toegangscontrole

Toegangscontrole wordt nu nog gemakkelijker gemaakt. ASSA ABLOY komt met een draadloos veiligheidsslot dat wordt geïnstalleerd op het slot van de deur, de Aperio L100. Een groot voordeel van het systeem is dat het te plaatsen is op elk soort deur, u zit dus niet meer vast aan een vast design. 

Draadloze toegangscontrole

Het draadloze veiligheidsslot Aperio L100 is het eerste draadloze slot met ingebouwde toegangscontrole. De deurstatus wordt in real time van- en naar het toegangscontrolesysteem gecommuniceerd met een draadloze verbinding. Toegangsautorisaties kunnen tevens online en in rel time worden beheerd met behulp van één enkel systeem. De deurstatusinformatie kan in één oogopslag worden geraadpleegd. Het systeem wordt aangestuurd door een compacte kaartlezer op de deur.

 Beveiliging

Kostenbesparend

Het draadloze veiligheidsslot biedt ook een groot voordele op financieel gebied. Doordat het systeem draadloos is, kan het op elk type deurbeslag geplaatst worden. Er hoeft dus geen rekening te worden gehouden met het plaatsen van nieuwe deuren. Het veiligheidsslot kan op bestaande deuren geplaatst worden. Daarnaast is het slot bestend tegen extreme temperaturen, waardoor het systeem zonder problemen gebruikt kan worden op buitendeuren.

Begin met uw offerteaanvraag Beveiliging