Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Bedrijfsfilms

Met professionele bedrijfsfilms zet u uw onderneming in de spotlight!In een bedrijfsfilm kunt u uw producten voorstellen, instructies geven,uw bedrijf voorstellen, ... Bovendien kunt u uw bedrijfsfilms afspelen op beurzen of internet en zo meer prospects bereiken! Wenst u een tv-spot te maken of een instructievideo voor uw medewerkers of klanten?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeldt u zich dan maar even in wat u zou kunnen vertellen met honderden beelden. Met een filmpje dus. Steeds meer bedrijven stellen zich zo voor, maken een promo bekend op deze impactvolle manier of posten zelfs een virtuele rondleiding van hun verkoopspunt op hun website of op social media. Een instructiefilm kan ook heel nuttig zijn voor klanten en medewerkers. Kortom: bedrijfsfilms hebben talloze toepassingsmogelijkheden én voordelen.

bedrijfsfilm

Soorten films 

 • De bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm kunt u uw missie, visie en kernwaarden vertalen in impactvolle beelden, muziek en sfeer. Zo wekt een bedrijfsfilm in enkele minuten meer beleving op dan een presentatie, hoe ‘kort’ die ook is. Ideaal als relatiegeschenk op dvd of usb-stick, op uw website, op intranet, tijdens beurzen, bij presentaties, trainingen enzovoort.

 • Online en via social media

Online video is gewoonweg niet meer weg te denken. Zulke filmpjes kunnen bovendien in groot formaat en in HD worden bekeken. Vraag dus zeker of uw opnames geschikt zijn voor online video op websites, social media, iPad en andere tablets, iPhone en andere smartphones, en narrowcasting (het met audiovisuele displays benaderen van een of meerdere specifieke doelgroepen op een specifieke plaats en op specifieke momenten).

 • Referentiefilms

Prospecten weten graag wat u voor anderen hebt verwezenlijkt. Die ‘testimonials’ zijn des te overtuigender als ze persoonlijk worden verteld door een tevreden klant.

 • Reclamefilmpjes

Kijkers of online surfers vragen veelal niet om een reclamefilmpje. Maar een leuk of teasend filmpje voor (regionale) TV, websites of de social media, dat gaat er altijd wel in. Schakel hiervoor wel een gespecialiseerd bedrijf in.


 • Instructiefilms

Dit is een handige en heldere tool om klanten of medewerkers bij te scholen over een bepaalde dienst of een product. Bewegende beelden, duidelijke taal, relevante animaties en illustraties, een aangename voice-over en fijne achtergrondmuziek zorgen alle voor de perfecte instructiefilm.

Hoe gaat u te werk?

Oké, nu weet u waarvoor een filmpje allemaal kan dienen. Maar hoe vindt u een geschikt bedrijf dat zulke films maakt? En hoe gaat het dan verder?

 1. Op zoek naar een geschikte leverancier. Onze raad: laat u voorlichten door verschillende bedrijven en ga in gesprek. Het moet immers klikken, zodat uw boodschap wordt overgebracht zoals u het wilt.
 2. Breng samen uw wensen, behoeften en verwachtingen in kaart. Vergeet hierbij niet uw producten, diensten en doelgroepen goed te beschrijven. Een vage briefing leidt vaak tot een onduidelijk filmpje.
 3. Het filmbedrijf zal een scenario ontwikkelen en u die voorleggen ter goedkeuring, net zoals een planning.
 4. Opnames en productie.
 5. Nadien krijgt u een eerste voorstel te zien. Daar kan nog van alles aan worden gewijzigd: de montage, de muziek enzovoort.

Op deze manier verkrijgt u een filmpje dat perfect weergeeft waar u voor staat.

Hoeveel kost een bedrijfsfilmpje?

De prijzen voor een bedrijfsfilm kunnen uiteenlopen afhankelijk van het bedrijf, uw wensen en behoeften, het aantal filmlocaties, het aantal crewleden, de nabewerking en dergelijken. De prijzen hieronder zijn indicatief, voor video’s op maximum 1 locatie.

 • Een webvideo:               gemiddeld €1500
 • Een testimonial:            gemiddeld €1500
 • Event moodvideo:          gemiddeld €1000
 • Een event report:           gemiddeld €1500
Begin met uw offerteaanvraag Bedrijfsfilms