Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Meer informatie over SEARCH AND SELECTION
Aanwerving personeel

Wervings- en selectiekantoor

Werf onmiddelijk de juiste kandidaat aan!

Speciale aanbiedingen : GRATIS: uw vacature op de site van Search & Selection (1)

Een nieuwe medewerker aanwerven is een belangrijk en verstrekkend engagement. Uw projecten staan of vallen met de keuze van de juiste man of vrouw.

Uw partner in rekrutering!


Een selectiekantoor begeleidt u in alle stappen van het rekruteringsproces, en dit in alle discretie. Reken op de volgende, uiterst kwalitatieve dienstverlening:

  • Relevante en meetbare definiëring van het functieprofiel in de context van uw onderneming.
  • Kostenbewuste werving via een multimedia aanpak: print, jobsites, mail, database search, direct search,...
  • Selectie door middel van mail (brief) en telefonische screening evenals grondige interviews, ...
  • Psychologische en skill testen. Inbegrepen referentiecheck.
  • Assessment: onderzoek naar de competenties die essentieel zijn om in de functie te slagen.
  • Support bij aanwerving, integratie en opvolging van de nieuwe medewerker.

De witte raaf is nu binnen uw bereik!
 
 

Snel!


Search & Selection zorgt voor een korte doorlooptijd van uw vacature dankzij het gebruik van webgebaseerde databanken, een grote ervaring in het vak, en de persoonlijke begeleiding door ervaren consultants. Search & Selection maakt exclusief werk van uw rekruteringsbehoefte. U bespaart zich dus heel wat tijd en zorgen. U geeft immers alles in handen van een specialist.

Objectief!

Search & Selection heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd in tal van sectoren en functies. De consultants zorgen op objectieve wijze voor de ideale match tussen de kandidaat, de functie en uw bedrijf.

Flexibel!


Wenst u enkel professionele ondersteuning voor een bepaald onderdeel van uw rekruteringsproces ? Search & Selection stapt op elk moment in om u de juiste assistentie en knowhow te bieden : van de lancering van uw vacature tot het uitvoeren van test- en assessmentopdrachten. U ontvangt een service à la carte.

Unieke garantie!

Consulting is voor Search & Selection een werkwoord. Blijkt dat de voorgestelde kandidaat na aanwerving toch niet voldoet om redenen die verband houden met zijn compet enties of motiv atie, dan vult Search & Selection de positie opnieuw in zonder bijkomend honorarium.
(1) 2 maand gratis full exposure van uw vacature op de Search & Selection-website bij de eerste bestelling van een werving- en selectieopdracht.
Begin met uw offerteaanvraag Aanwerving personeel